okt 302018
 

 

 

Der er flere beboere der har spurgt hvornår referat fra beboermødet i september kommer på hjemmesiden.

Maria Buchardt svarer :Vi i bestyrelsen er også rigtige kede af at vi ikke har kunne sende referatet ud endnu. Men det skal godkendes af beboermødes ordfører og det er det ikke blevet endnu på trods af at vi har rykket flere gange.

 
Ny spændene foto serie. 

Hvis du går ind på fanebladet FOTO  kan du se en hel del gamle billeder, med lidt tekst til, de er fotograferet af tidligere bestyrelsesmedlem Aage Andkjær, billederne er taget på dias og derefter overført til det digital-element, så derfor har billederne desværre mistet en del af deres farver. Hvis der er nogen der syntes de har set billederne før, så er det nok fordi Aage Andkjær og Hans Klementsen tidligere har holdt lysbilledshow med samme billeder i det gamle vaskeri og senere i Bjælken. 

 

 

             

 

Der er aktivitetskalender for 2018, fra festudvalget. kan ses under fanebladet Festudvalget

 

Afdelingsbestyrelsen har åbent hver anden tirsdag på kontoret, åbningstider og datoer er lagt ind under fanebladet Afdelingen.

 

Når bestyrelsen ved hvad der skal ske med de lokaler Dagli’Brugsen benyttede, vil det blive meddelt her på siden.

 

 

 

 

 

 Posted by at 06:02