okt 302018
 
Vi er nu igen fuldtallig i bestyrelsen og glæder os til at starte på årets opgaver. Desværre har vi måtte afskedige Lars, inden hans prøvetid var overstået. Så vores første store opgave bliver hurtig at finde hans afløser. Vi kede af at være kommet i denne situation men håber snart at kunne få ro på vores viceværter så de igen er to i afdelingen.
 
 
 
 
 
Ny spændene foto serie. 

Hvis du går ind på fanebladet FOTO  kan du se en hel del gamle billeder, med lidt tekst til, de er fotograferet af tidligere bestyrelsesmedlem Aage Andkjær, billederne er taget på dias og derefter overført til det digital-element, så derfor har billederne desværre mistet en del af deres farver. Hvis der er nogen der syntes de har set billederne før, så er det nok fordi Aage Andkjær og Hans Klementsen tidligere har holdt lysbilledshow med samme billeder i det gamle vaskeri og senere i Bjælken. 

 

 

             

 

 

Afdelingsbestyrelsen har åbent hver anden tirsdag på kontoret, åbningstider og datoer er lagt ind under fanebladet Afdelingen.

 

Når bestyrelsen ved hvad der skal ske med de lokaler Dagli’Brugsen benyttede, vil det blive meddelt her på siden.

 

 

 

 

 

 Posted by at 06:02