aug 242011
 

En villa på Rævehøjvej blev i går udsat for indbrud. Det skriver Hjortekær Grundejerforening i en meddelelse til deres medlemmer:

Indbrud sker ofte i serier, derfor opfordrer Bestyrelsen alle til at være særligt opmærksomme og rapportere unormale forhold til Politiet, ser man indbrud i gang, ring straks 112, er der ikke brug for akut hjælp, ring 114.

aug 232011
 

Velkommen til AAB afdeling 39’s nye hjemmeside, hvor beboerne kan skrive med. Du kan kommentere på indlæg, og du kan selv skrive indlæg til siden.

For at kommentere på indlæg, der er udgivet her på forsiden af aab39.dk, behøver du ikke registrere dig. Se under indlægget og klik, hvor der står ‘Skriv et svar’.

Dernæst udfylder du navn og e-mail (e-mail bliver ikke offentliggjort), og skriver din kommentar, der efterfølgende skal godkendes af en redaktør.

Hvis du gerne vil skrive indlæg eller artikler, skal du klikke på ‘Registrér’ ovre til højre.

Her kan du registrere dig som bruger på AAB afdeling 39’s hjemmeside, og det betyder, at du kan skrive dine egne indlæg til siden, ikke blot kommentere på andres indlæg.

Det behøver ikke være forslag eller klager. Det kan også være, du har en god anekdote, eller at du kan fortælle noget lokalhistorie.

Den eneste begrænsning, som kan føre til sletning af indlæg og kommentarer – og evt. til blokering af brugeren, er grimt sprog, personlige tilsvininger, racisme, sexisme osv.

Bortset fra det er ordet frit…

jul 142011
 

Afd. 39 er i perioder plaget af indbrud.

Tyvene kommer bl.a. ind i boligen ved at åbne vinduerne udefra.

Du kan selv sikre dine vinduer med en vinduessikring. Se billedet. Sikringen kan sættes i den ene side af vinduet eller i begge sider.

Vinduessikringen kan købes hos f.eks. Johannes Fog for ca. kr. 100, pr. styk.

Hvis du ikke selv kan montere vinduessikringen, kan du rette henveendelse til CJ BYG (Peder Jensen ) på mobil 2064 4501.

Monteringen koster kr. 75,- pr. stk. samt et opstartsgebyr på 300,-. Priserne er incl. moms.

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA Developed by Goldsboro Web Development..